Tack för i Vinter!

Vi har haft en härlig vinter på Trötänga med gäster som vi känner som våra vänner. Ni har givit oss många härliga minnen och vi hoppas att ni känner likadant?

Längre ner på sidan visar några exempel, men det finns många fler och vi hoppas att ni kommer tillbaks till oss många gånger flera vintrar och somrar.

Välkomna!

Om Trötänga Motorbana

Trötänga isbana ligger i Herrö utanför Sveg i Härjedalen. Banan är öppen under vintersäsong kontakta oss om du vill veta mer.

Namnet Trötänga kommer från den härjedalska dialekten, där Tröt betyder lek och Änga betyder äng eller myr. Trötänga är alltså en plats där man kan få nya upplevelser, utvecklas träna och samtidigt ha väldigt trevligt.

Vi tar fram paket efter dina behov. Hör av dig så skräddarsyr vi ett paket som passar dig!

Välkommen!

Besök av UTV Sweden två gånger i vinter.

Vi fick besök av detta härliga gäng med Tobbe Källander i spetsen! Visst kördes det ner en del avspärrningsskyltar och några deltagare åkte vilse på Trötängas stora område, men det var riktigt spännande att få hur vi kan utveckla detta till kommande säsonger. De körde den första UTV Speed Battle på stora specialsträckan Stureplan. Speciellt minns vi familjen som kom i en 4-sitsig UTV med barnen i baksätet och var med på hela resan och på tävlingen. Ett minne för livet både för dem och oss...

Välkommen tillbaks!

 

Hyr banan/anläggningen en helg, dag eller vardagskväll

  • Skapa en egen aktivitet
  • Förarutveckling för dig och din personal

Kontakta oss om ni vill hyra banan och ordna egna aktiviteter och tester.

Företagsevent med fart och fläkt

Ett action event och en riktigt rolig upplevelse där man lär sig tekniken och sedan får testa bilens gränser till max (och så fort man törs).

2-3 timmar 

  • Välkommen och Fika
  • Teorigenomgång (utrustning, bilar, körkunskap och säkerhet)
  • Att köra med sladd
  • Slalomteknik
  • Tävling på tid
  • Prisutdelning
  • Tillval: Medåkning med rallyförare i riktig rallybil

Förarutbildning för företag, ambulansförare och annan blåljuspersonal.

Utbildning och test för företag med speciella behov att utveckla sin personal i körning på vinterväglag.
Anläggningen levereras plogad och iordningställd för avsedd aktivitet.

Vi har olika alternativa testytor beroende på vilka önskemål våra gäster har. Men det beror också på temperatur, nederbörd, is-kvalitet med mera. Men vi kan ofta erbjuda bra förhållanden.