Några dagar kvar och sträckorna trampas och plogas

Nu är det bara några dagar kvar till de första Trötänga Rally Camp dagarna och vi har haft vädergudarna med oss än så länge. Det är kanonbra is-botten i vägarna och nu kommer det ordentligt med snö.

Vi har också gjort den första isbanan idag och givetvis testade vi några varv. Riktigt roligt! (Nedan en bild och ett litet klipp från plogningen idag).

Alva har också varit med och trampat olika banor på Trötänga och har bland annat kört rullar på myrarna för att packa snö som sedan harvas i olika omgångar. Detta fryser sedan ihop och vi kan ploga olika slingor och träningsytor. Hon hann med några schyssta 360 piruetter på isbanan i eftermiddags också 🙂 Men på slutet gick det riktigt fort med fullfarts-ställ men en Volvo 940. Bra!

Vi har lagt om till vinterhjul på en Subaru Impreza Nat Special och förberett, så nu är det bara att dra iväg. Vi har väldigt stora service- och depåytor på Trötänga med väl separerade serviceplatser för att teamen skall kunna hålla social distansering. Vi kommer också schemalägga sträckorna. 
(Se säkerhetsplan enligt tidigare).

Vi avslutar med en härlig kvällsbild från nya SS Karlavägen där John har varit och plogat ikväll!
Grymt fint!

Vi önskar teamen välkomna till ett säkert Trötänga om några dagar!