Trötänga RallyCamp 4 Bildreportage

Så blev det en vecka med mildväder i hela landet och så även på Trötänga och vi var många som undrade om det skulle gå att genomföra? Men nu har vi haft rallytester i 20 år här och vet att det ”nästan” alltid finns vägar eller isar att åka på i området. Så blev det även denna gång. Så klart!

Vi började med lördagen med körning på sjöisen och SS Sveavägen.

Några drog igång på fina SS Sveavägen inne i skogen bredvid Trötänga Kåtan. Här nedan kommer Nisse Jensen med sin Citroen R5 med Ida Lidebjer med som kartläsare denna gång.

Och Hampus Karlsson från Woxna dalen.

Efter lunchuppehållet trailade vi oss iväg till nya SS Landbanan som vi testade för första gången. Tyvärr blev det moddigt när temperaturen steg till plus 3 grader. Men alla tyckte att den var teknisk utmanade och väldigt rolig med alla sina krön och svängar. Den har varit med på Härjedalsbrickan och Rally SM tidigare.

Argaste ljudet av alla hade nog Arne Bäckström i sin nybyggda motor i Kadetten.

Sedan gjorde vi ytterligare en omgruppering och avslutade lördagen med snabba SS Knättvägen som var i bra kondition. Mildvädret hade gjort att det inte var mycket lössnö i vägen utan det gick att ta i och åka ordentligt brett om man ville. Stora leenden på teamen när de kom till målet…

PÅ söndag morgonen möttes vi av detta!
Ny snö, Nyplogat och Sol.

Grymt!

Denna söndag koncentrerade vi oss till SS Sveavägen som kördes åt båda hållen och sedan isbanan som John hade plogat i två omgångar. Den var riktigt fin även dag två.

Ni vet när ingångsfarten i kurvan är liiiite för hög och bakvagnen kastar ur spåret och tar lite skönt stöd i snövallen.
Volvo 240 rally är ju lite fränt ändå! (Jonas Wallen körde nog flest rundor av alla denna helg. Kul!)

Avslutar med en skön bild av Uffe Österlund, Säffle och hans Suzuki Ignis.

Vi tror nog inte att säsongen är över riktigt ännu…

Tack för denna gång säger vi till alla deltagare.

/Trötänga