UTV dagen på Trötänga – Fredag 18 februari

Nu på fredag den 18:e februari kommer det bli focus på UTV, eller Side by side, eller 4-hjulingar som vissa vill kalla dem. Det är i alla fall 4-hjulingar med ratt där man kan åka minst två personer sida vid sida.

Det kommer ett gäng UTV-team med Tobbe Källander i spetsen som är ute på en tredagarsturne där man väljer att stanna på Trötänga under fredagen och sedan övernatta i Sveg.
Vi kommer att ha olika banor i ordning där man kan testa på både fart och mer tekniska partier och dessutom kommer vi under eftermiddagen givetvis att köra en tävling:
UTV Super Lap Battle

Vi kommer också att få besök en Rallyvärldsmästare  och en Rally Cross mästare:
Emil Bergkvist  2018 Junior World Rally Champion och 2015 Junior European Rally Champion samt Sebastian Eriksson som tävlat i Global Rally Cross Championship i USA samt FIA World Rally Cross Championship.

De båda arbetar tillsammans med Mattias Ekström med bland annat en satsning på en ny UTV tävlingsserie i Sverige där Trötänga är arrangör av en deltävling. De har med sig en specialbyggd Can Am X3 Ice Edition som kommer att visas upp. Det får ni inte missa!

Kom ner till Trötänga på fredag den 18:e, ta en fika och träffa grabbarna, UTV teamen och oss på Trötänga så finns det stora möjligheter att ni kan få åka med i de värsta off-roadmaskinerna på någon av Trötängas banor.
Det går också bra att ta med din egen 4-hjuling/6-hjuling om du vill!

Det kommer bli en rolig fartfylld eftermiddag!

Välkomna!