Vintersäsongen igång med kul aktiviteter!

Nu är vintersäsongen i gång på allvar och aktiviteterna avlöser varandra.

Vi har bland annat haft flera rallytester, event för kompisgäng och firat födelsedagar, Trötänga Sprinten Rally, Off-road event och besök av UTV Sweden. I dagarna nu genomför förarutbildningar på vinterväg för två olika företagskunder.
Vi har anpassat oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och genomfört de olika aktiviteterna med stor försiktighet vilket fungerat bra.

Nedan följer några bilder och klipp från några av våra rallytester. Nu laddar vi för fler tränings- och testmöjligheter och vi har fått frågan från några team som vill testa inför Rally Sweden (Umeå 25-27 februari). Vi kör rallytest lördagen den 12 februari. Hör av er med er förfrågan.

Fredagsmys på SS Knättvägen(Nedan)

 

Tobbe Källander och flera medlemmar i UTV Sweden hälsade på oss på Trötänga för att bekanta sig med området. Och trots stormen och regnet som drog in över Sverige kunde vi testa flera av våra olika banor. Kul!

Nedan följer några klipp från besöket från nya Offroadbanan, en slinga på Stureplan och när dom åkte vilse på terrängbanan. 😉 !
Nu laddar Tobbe och Co. för ytterligare en heldag hos oss på fredagen den 18 februari där alla med 4-hjuling är välkommen att hänga med(inbjudan publiceras separat). Enligt vår plan så kommer också Emil och Sebastian och visar upp de nya CAN AM Ice Edition under fredagen. På Trötänga kommer det att finnas flera banor i ordning och vi tänker skapa lite utmaningar och tester som vi hoppas att alla kommer att gilla. Dessutom ska vi köra en spännande tävling: UTV Super Lap Battle

Vi hälsar er alla välkomna till oss och hoppas att vi får se er i vår mysiga kåta på Trötänga snart!